Skat, moms og afgifter

Skattelovgivning og praksis ændrer sig hele tiden. Vi sikrer, at du rådgives optimalt ud fra seneste lovgivning og praksis på skatterelevante områder. Med baggrund i de erhvervsmæssige formueforhold kan vi endvidere sikre, at de private indkomst- og formueforhold optimeres skattemæssigt på både kort og lang sigt.

For at sikre, at vores kunder opnår den ypperste rådgivning inden for skat, moms og afgifter har Samuelsen & Co. indgået et samarbejde med Skatteinform Statsautoriseret Revisionspartnerselskab, www.skatteinform.dk, der er specialister i skatterådgivning og skattesager.

Samarbejdet indebærer, at din virksomhed, som klient hos Samuelsen & Co., får tilknyttet en fast skattekonsulent, der enten kan kontaktes gennem Samuelsen & Co eller direkte.

Samuelsen & Co og Skatteinform arbejder tæt sammen på fælles klientopgaver. Alle relevante forhold afdækkes således, med henblik på at sikre merværdi for din virksomhed.

Via et stort netværk af skatte- og afgiftsspecialister i hele verden kan vi endvidere tilbyde en hurtig og effektiv rådgivning om internationale skatteforhold.

Kontakt Samuelsen & Co. eller Skatteinform (info@skatteinform.dk) for at høre mere.